tiistai 12. heinäkuuta 2016

Bryssel, Belgia


Eilen laitettiin Merimieskirkko kesäteloille, tänään hoidin omia asioitani ja huomenna lähden reissuun.

Meiltä neljältä ihmiseltä meni kokonainen päivä siivotessa keittiötä ja raivatessa varastoja. Itse asiassa luulin ettei yksi päivä riittäisi - onneksi olin väärässä. Keittiö siivottiin lattiasta kattoon ja varasto järjesteltiin uudelleen. Jääkaapit ja pakastimet tyhjennettiin ja niitähän täällä on toistakymmentä. Samalla tuli tehtyä pienoinen inventaario, nyt voin sanoa tietäväni mitä meillä on käytössä ja myynnissä. Myyntiartikkeleita on yli kolmesataa ja vieläkin eteeni tulee tuotteita, joita en ole olevinaan koskaan nähnyt. Päivä lopetettiin ja loma aloitettiin lasillisille kuohuvaa. Samalla jätettiin jäähyväisiä nyt pois lähteville vapaaehtoisille.

Tänään on sitten pyykkipäivä. Vein saumasta rikki menneet housut ompelijalle, ja koska työ oli hänen mielestään mitätön, ei hän olisi ottanut siitä mitään maksua. Kaivoin kukkaron pohjalta kolikoita ja lopulta hän suostui ottamaan kolme euroa. Perusteluna oli myös se, että hän ompeli mustat housut valkoisella langalla. Sovimme, että värjään valkoisen langan mustalla tussilla, niin kukaan ei sitä huomaisi. Hyvä diili, kelpasi mulle mainiosti.

Huomenna lähden Kölniin ja siitä sitten etelää kohti, mahdollisesti Sveitsiin ja Lichtensteiniin. Ja kotiin, Brysseliin, sitten Ranskan kautta. Tai sitten jonnekin ihan muualle.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti