lauantai 21. lokakuuta 2017

San Francisco, Kalifornia, USA

 

Taiteilija Annie Gavinin printti Love what you love.

 

Open Studios 2017, Biking tour 


Tänä viikonloppuna  on toinen SF Open Studios 2017 -viikonloppu. Yhteensä niitä on siis viisi. Nyt tapahtuma sijoittuu San Franciscon länsiosiin, johon asuinalueeni, Richmond kuuluu. Lauantaina järjestettiin pyöräilykierros, jossa vierailtiin yhdeksässä galleriassa Richmondin ja Sunsetin alueilla, Golden Gate -puiston molemmin puolin siis. Richmond on hyvin rauhallinen ja keskiluokkainen asuinalue, Sunset puolestaan on vilkkaampi ja siellä asuu paljon sinkkuja. Mutta molemmista löytyi vierailun arvoisia gallerioita.
  
Kierros alkoi Avenue 12 Gallery ´stä, jossa galleristi Vince Meyer kertoi innostuneesti taiteilijoistaan ja heidän teoksistaan. Hänen innostuksensa tarttui mutta samanaikaisesti ryhmä latisti tunnelmaani. Päätin ottaa fillarin alleni ja jatkaa yksin matkaa. En tiedä olenko sopeutumaton vai itsenäinen - ehkä molempia niin hyvässä kuin pahassakin. Sain paljon kommentteja upeasta Orla Kiely -fillaristani, mm. avoauton kuljettaja huusi ohittaessaan minut "nice bike!" eli hieno fillari. Myös gallerioiden edessä fillari herätti ihastusta ja se oli oikein hyvä keskustelun avaus. Paljon oli taiteen ja designin ystäviä liikkeellä. Yksin kulkiessani sain myös galleristien ja taiteilijoiden jakamattoman huomion. Paljon mielenkiintoisia keskusteluja mielenkiintoisten ihmisten kanssa!

Kierrokseni loppui 3 Fish Studios -painotaloon ja myymälään. Ja mahtava lopetuspaikka olikin: takapihalla puutarhassa oli grilli kuumana ja amerikkalaiseen tapaan tarjolla oli hampurilaisia - myös vegeversioita - ja hot dogeja. Ja tietenkin juomaa ja hyvää seuraa. Naapurit olivat tulleet auttamaan tarjoiluissa ja yhteisöllisyys oli suorastaan liikuttavaa.

Tunsin itseni onnekkaaksi: aurinko paistoi ja tuuli tuiversi hiuksissani, kun ihanalla fillarillani viiletin galleriasta toiseen katsomassa paikallista taidetta ja juttelemassa muiden taidefriikien kanssa. Tänään oli erityisen hyvä päivä.

The Great Highway Gallery´n galleristi John Lindsey.

Taiteilija Stephanie Steiner Jacobi.

Taiteilija Sean Hipkin.


Yonder shop + studio, taiteilija Natasha Dikareva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti