sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Denver, Colorado, USA



Denverissä minulla on seuranani Charlie, kissa. Heti ensimmäisen yön Charlie nukkui sängyssäni, vaikka isäntäpari oli vielä kotona ja Charlie yleensä nukkuu heidän sängyssään. Charlie nukkui parisängyssä omalla puolellaan, pää tyynyllä. Kun unissani käännyin selälleni, tuli Charlie kehräämään vatsani päälle. Siitä lähtien se on seurannut minua joka paikkaan, vessasta lähtien. Ja kun istahdan sohvalle, tulee se heti syliini. Olen saanut uuden ystävän.

Charlie on kokenut elämässään kovia. Se on ilmeisesti hylätty ja jätetty oman onnensa nojaan. Vuosi sitten se alkoi vieraille isäntäparin luona. Iltaisin isäntäpari laittoi Charlien ulos ja ajatteli sen menevän kotiinsa. Viime itsenäisyyspäivänä, 4th July, he löysivät Charlien itkemästä puutarhastaan pensaitten alta. Raukka oli pelästynyt jatkuvaa ilotulitusta ja niinpä se pelastettiin metelistä sisälle. Se oli ensimmäinen kerta, kun Charlie vietti yön uudessa kodissaan. Sillä oli siru kaulassa (vai missä sen nyt onkaan) mutta sirulla ei ollut mitään tietoja omistajasta. Charlie oli hyvin laiha ja sen kynnet oli revitty pois - todella julmaa. Ehkä kynnettömyys vaikuttaa sen tasapainoon; Charlien laskeutuessa alas portaita, kuulostaa kuin siellä tömistelisi norsu.

Tänään oli aurinkoinen päivä, reilut kaksikymmentä astetta lämmintä. Kävin päiväkävelyllä keskustassa, tässä muutamia satunnaisia kuvia.







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti