keskiviikko 18. lokakuuta 2017

San Francisco, Kalifornia

 



Mission District ja pyjamapäiviä

 

Pari viime päivää on ollut hiljaiseloa, flunssankarkoitusta. Metsäpaloista aiheutuva savu ja tuhka eivät auta tilannetta, aina en ole ihan varma onko kyseessä flunssa vai allerginen reaktio. Pyöräillessä hengitys on hankalaa, savu tuntuu kurkussa ja keuhkoissa saakka. Myös silmiä kirvelee ja ne vuotavat herkästi. Iltaisin on tunne, kuin olisin syönyt tuhkaa ja savua, tuntuu vatsassa asti. Eli siis metsäpalot riehuvat edelleen Kaliforniassa. Tänään naapurini sanoi, että San Franciscon sumu on aivan oudon värinen. Normaalisti sen on valkoinen mutta tänään se on keltainen. 

Bean, rodesiankoiran, emäntä tuli tänään Lontoosta ja jatkaa matkaa ylihuomenna Teksasiin. Koiranhoitopestini jatkuu, mutta huomenna minulla on vapaapäivä. Olen lähdössä Yosemiten kansallispuistoon päiväretkelle, aamulla on aikainen ylösnousu. Eväitten tekoa ja sitten nukkumaan.

Ohessa kuvia Mission Districtiltä, joka on San Franciscon meksikolaisaluetta. Välillä tuntui kuin olisin kävellyt eteläamerikkalaisessa telenovellassa. Alueella on paljon halpoja vaatekauppoja ja vaatteet ovat kuin suoraan sambakarnevaaleista.




 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti