tiistai 28. lokakuuta 2014

Pattaya, Thaimaa



Nyt taas pääsen lataamaan kuvia koneelle. Muutama yö sitten joku kissoista, veikkaisin Babout, oli ilmeisesti leikkinyt kaapelilla, jolla saan siirrttyä kuvat kamerasta koneelle, ja purrut kaapelin pään poikki. Ja sitten meni vielä muutama päivä, että muistin ostaa uuden. Tässä postauksessa arkisia kuvia. Kissat ovat varsin itsenäisiä, vain Babout viettää aikaa sisällä, vieressäni kyhnäten. Muut kissat huitelevat ulkona ja käyvät syömässä aamuin ja iltapäivisin. Kissat eivät oikein tule toimeen keskenään, lähinnä vain kyräilevät ja sähisevät toisilleen. Kertaakaan en ole nähnyt kaikkia kissoja yhtäaikaa. Kerran oli kolme kissaa samaan aikaan sisällä ja aikamoinen jännite oli päällä. Kissat vaan tuijottivat toisiaan, eikä kukaan uskaltanut liikkua. Viimein yksi kissoista ryntäsi paniikissa ulos ja kaksi muuta jäivät taistelemaan sisälle.

Puutarhaa täytyy kastella päivittäin ja pudonneet lehdet lakaista. Olen tainnut tehdä liiankin tarkkaa työtä; lehtiä on kertynyt niin paljon roskikseen, että roskakuski kieltäytyy tyhjentämästä roskia! Mihin ihmeeseen sitten laitan kaikki lehdet!?

Kalat täytyy myös muistaa ruokkia ja postilaatikko tyhjentää. Kävin maksamassa sähkölaskun marketissa, käteisellä. Ihan näppärää, vaikkakain suomalaisittain todella vanhanaikaista.

Suomi-seura on avoinna ma, ke ja la, ja siellä tulee käytyä lukemassa Hesari ja kahvilla. Siellä on myös yllättävän hyvä kirjasto, josta olen saanut lainata suomalaisia kirjoja ja lehtiä. Norjan merimieskirkolla on kahvittelua joka päivä ja mukavia työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Siellä on kiva käydä rupattelemassa heidän kanssaan ja saada vinkkejä, mitä täällä voisi tehdä. 

Pattaya on jotenkin aika feikkikaupunki, kuin aikuisten huvipuisto. Jos rannat ja baarit ei kiinnosta, voit vierailla vaikka Art in Paradisessa katsomassa 3D maalauksia.







4 kommenttia:

  1. Kyllä näytät onnelliselta, Jaana! Eipä ihme, kun liikkumavälineenä on lentävä matto. Minä taas tänään jalkapatikassa pitkin kauniita, syksyisiä sienimetsiä. Maailma tarjoaa monenlaisia iloja ja elämyksiä - se on hienoa! Naatitaan! Kaarina

    VastaaPoista
  2. Oletpa onnellisen näköinen, Jaana! Ja miksipä et olisi, kun kulkuvälineenä lentävä matto;) Aikamoisessa taikamaailmassa olet kuljeskellut, kun katselee täältä syksyisistä sienimetsistä. Iloja edelleenkin! Kaarina

    VastaaPoista