lauantai 1. marraskuuta 2014

Bangkok, Thaimaa

Harvasta paikkaa on niin ihanaa lähteä pois kuin Pattayalta. Kissat jäivät tyytyväisinä köllöttelemään isäntänsä seuraan, kalat onnistuin valitettavasti tappamaan. Syynä olivat viereisestä puusta pudonneet myrkylliset kukat, joita en ymmärtänyt poimia altaasta pois. No, kissat ainakin voivat pulskasti, aina olivat ruoka-aikaan kotona.

Tarkoitukseni oli jäädä vielä pariksi viikoksi Thaimaahan, mutta nyt tuntuu, että kiintiö on täysi. Tulin pariksi yöksi Bangkokiin, missä mulla on vielä muutama ilmainen yö kodinvaihdon merkeissä. Tänään täytyy lähteä vaateostoksille. Olen reissussa (ylpeästi) vain käsimatkatavaroilla ja vähäinen vaatevarastoni alkaa olla jo loppuun kulutettu. Mustat t-paidat eivät ehkä ole auringonpaahteeseen se paras valinta.... Kolmet halpishousut olen reissusta ostanut ja kahdet hajosivat muutaman käytön jälkeen. Nyt täytyy panostaa vähän laatuun, noitten halpistuotteitten valmistaminen - ja ostaminen - on kyllä moraalitonta!

Kuva on Pattayan Khao Phra Tamnak -kukkulalta. Kultainen Buddha ja almukassakaappi (rahat pudotetaan kassakaappiin ylhäällä olevasta raosta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti