perjantai 8. maaliskuuta 2013

Vihdoinkin nettiyhteys toimii Guest housessa! Saavuin Kathmanduun viikko sitten perjantaina. Ensivaikutelma oli pölyinen, meluisa, kaoottinen.... Mandira, vapaaehtoistyön koordinaattori oli lentokentällä minua vastassa ja toi minut vierastaloon. Asun Sanepassa, noin 4-5 km keskustasta. Kuvassa näkyy uusi kotini; oikealla olevan talon alakerta.

Ensimmäinen työpalaveri oli perjantaina, vain muutama tunti saapumiseni jälkeen. Tutustuimme toisiimme ja heittelimme ilmaan ideoita, mitä voisin seuraavan kolmen kuukauden aikana tehdä. Sain suunnitelman maaliskuulle ja nepalilaiseen tapaan se on ehtinyt muuttua jo muutaman kerran.

Maanantaina pääsin mukaan konferenssiin, jossa FELMin nepalilaiset yhteistyökumppanit esittelivät toimintaansa - mikäpä sen parempi aloitus vapaaehtoistyörupeamalle! Mukana oli myös kansalaisjärjestö Forwar Looking, jossa tulen työskentelemään vammaisten käsityöprojekteissa. Konferenssissa sain hyvän kuvan siitä, millaista toimintaa FELM Nepalissa tukee. Lisäksi olen tutustunut paikalliseen käsityötarjontaan vierailemalla erilaisissa kaupoissa sekä Tamelin että Patanin alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti