lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lauantai, vapaapäivä sekä mulla että nepaleilla. Mentiin Pimpelin kanssa leffaan ja näin elämäni ensimmäisen bollywood-elokuvan! Leffa oli intialainen, ja siinä puhuttiin hindiä, mutta ei se tahtia haitannut. Mielenkiinnolla odotin tanssi- ja laulukohtauksia kesken oikeussalidraaman ja tulihan niitä! Länsimaisesta näkökulmasta supernaiivia, mutta kuitenkin niin viihdyttävää ja visuaalisesti kaunista. Otin tirsat kesken leffan ja heräsin sopivasti katsomaan loppukohtausta, jossa tietenkin paha sai palkkansa ja hyvis tytön.

Leffan jälkeen syötiin lounaaksi momoja, nepalilaisia ravioleja tai pelmennejä, vahvojen kastikkeiden kera. Ravintolassa uppouduimme katsomaan perusnepalilaista leffaa; romantiikkaa sekoitettuna itämaisiin taistelulajeihin - tietenkin siivitettynä laululla ja tanssilla. Yllätys yllätys: lopuksi paha sai palkkansa jne.

Myöhäisen lounaan päälle kahvit ja biljardia, ja kymmeneksi kotiin, ennenkuin vuokraisäntä sulkee portit yöksi. Sanepassa pimeä tulee noin 18.30 illalla, eikä täällä paljoa valoja näe sähkökatkosten takia - eikä katuvaloja muutenkaan ole. Kuu keikkuu taivaalla väärinpäin ja tähtiäkin näkyy sumuverhon takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti