torstai 4. heinäkuuta 2019

Borwick, Iso-Britannia



















CocoBean ja Borwick


Borwick. 75 taloa, kirkko ja kunnantalo. Ja vähän kauempana pubi ja kahvila. Mitäpä muuta voisi tarvitakaan, kun ympärillä leviää kilometritolkulla luonnonrauhaa. Olen täysin oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta yllättäen nautin tästä rauhasta ja näistä vehreistä maisemista.  Kävin CocoBeanin kanssa iltakävelyllä ja vastaan tuli yksi koiranulkoiluttaja ja yksi ratsastaja. Laitumilla näkyi satoja lampaita ja lehmiä. Kanavan vartta kävellessämme vastaan tuli pari lenkkeilijää ja jokilaiva. Kanaalin yli kulkee 800 vuotta vanhoja kivisiltoja. Upeita ja hyväkuntoisia. Pellolla maajussi niittää heinää.

CocoBean on erittäin hemmoteltu, mutta myös erittäin sulonen ja hyvätapainen. Se osaa poseerata ja on kuvauksellinen. Sillä on oma Instagramtili; cocobeandoodle. Siellä se poseeraa koiramaisesti ja kertoo elämästään ihmistensä kanssa. Ja täytyy kyllä sanoa, että CocoBeanin elämä on mielenkiintoisempaa kuin monen ihmisen! 

Iltakävelyllä CocoBean määräsi tahdin - ja samoin sen, milloin lähdettiin. Yritin kovasti johdatella sitä herkkujen voimalla pubin suuntaan, mutta ei sitä huvittanut lähteä niin kauas. Ja kun vettäkin vähän ripeksi, hoiti CocoBean vain pakolliset hommat ja sitten juoksujalkaa takaisin. Niinpä lenkkimme ylsi vain kirkolle saakka ja sieltä kotiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti