sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Siinä on mistä valita. Hedelmät ovat parhaita sellaisenaan, mutta helteisenä päivänä hedelmämehu jäähileen kera virkistää kummasti. Thaimaalaiset laittavat joka ruokaan sokeria ja kalalientä ja hedelmämehuihin he lisäävät sokeria ja suolaa. Munakkaankin sain makeana, eikä vain makeana vaan superällömakeana. Jäätelöt ja karkit eivät ole täällä suomalaiseen makuun, joten parasta pysytellä hedelmissä.

Huomenna matka jatkuu Myanmariin eli entiseen Burmaan.  Aamulento Yangoniin eli entiseen Rangooniin. Olen pienesti haaveillut Myamarin matkasta, enkä oikein uskonut sen koskaan toteutuvan. Mutta niin vaan sitä nyt ollaan sinne menossa.  Burma ja Rangoon ovat brittihallinnon aikanaan antamia nimiä ja nyt sotilasjuntta on muuttanut ne takaisin vanhaan asuunsa. Kaikkia nimiä käytetään kuulemma tasapuolisesti, mutta uudelleen käyttöönotettujen nimien suosio on kasvussa. Eli nyt pakkaamaan ja vähän siivoamaan, niin kämppä jää siistiksi seuraaville asukkaille.

1 kommentti:

  1. Olet sinä rohkea, Jaana! Aiot ilmeisesti valloittaa ensin koko Aasian ennen kuin siirryt seuraaviin maanosiin. Ei muuta ku eteenpäin! Mielenkiintoista seurata sinun reissuasi täältä kotisohvalta. Turva mukaasi kaikille seikkailuille!
    Minä kököttelen kotona ja kovasti toivon pääseväni lupaillulle patikkamatkalle Moselin/Reinin alueelle. Syksy vain tuntuu hupenevan pelottavan nopeasti eikä matkaviestiä kuulu. Odotellaan. Iloa ja elämyksiä! Kaarina

    VastaaPoista