keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Bangkok


Yölento, 12 tuntia, väsyttää. Bangkok. Melua, saastetta, kaaosta. Ensimmäiseksi on laitettava lähimetroaseman nimi muistiin, että osaa illalla tulla takaisin kotiin. Tarkistus, että Renaella on kaikki hyvin Helsingissä, minun kodissani. Tämä on jo kuudes asunnonvaihtoni, kaikki hyvin.



Lounas Chinatownissa. Annos ei näytä erityisen kauniilta, mutta oli sitäkin herkullisempi, juuri sopivassa suhteessa chiliä ja valkosipulia. Vihreä raaka-aine on englanniksi water mimosa eli vesimimosa. Onkohan sille olemassa suomenkielistä nimeä?


Tänään tuli testattua takseja: lentokenttätaksi, tuk-tuk ja mopotaksi. Kaikki yrittävät huijata ja kun ihmettelin hinnannousua kesken matkan, vastaus oli kaksi kertaa, että jos et maksa, jätän sinut tähän. Maksoin ja pääsin perille. Kolmannella kerralla maksoin suosiolla ylihintaa ja totesin vaan lakonisesti, että taidat huijata. Poika purskahti nauruun ja palautti puolet rahoista. Ainakin yksi rehellinen taksikuski löytyi Bangkokista.

2 kommenttia:

  1. Ajattelin, että käynpä katsomassa, josko olisit alkanut taas päivittää blogiasi. Oli iloinen yllätys löytää uusi päivitys. En ihan tarkkaan muistanut, milloin matkasi oli määrä alkaa. Tosi kivaa lukea taas kuulumisiasi maailmalta. Onnistunutta reissua!

    T: Kristiina H.

    VastaaPoista
  2. Hei. Onnea, olet päässyt perille ja saanut jopa ruokaa. Kiva ja hyvää jatkoa. terv. mutsi

    VastaaPoista