sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ruokamyrkytys. Kuinka saatoinkaan olla niin huolimaton? Söin perjantai-iltana pieneen nälkään sandwichin, jossa oli raakoja vihanneksia ja varmaan majoneesiakin. Tähän asti olen syönyt ulkona vain keitettyä ruokaa ja niin teen vastaisuudessakin. Nyt olo alkaa olla jo normaali - ihanaa.

Huivit ovat sekoitus skandinaaviaa ja bollywoodia, ehkä se on = nepalilainen design. Työtahti on verkkaista, poukkoilevaa ja heikosti organisoitua, joka aiheuttaa tuskaa suorituskeskeiselle ja tuloshakuiselle suomalaiselle. Epsassa oli tällä viikolla kuusi suomalaista opiskelijaa ja opettajaa vapaaehtoisina. He korjailivat rakennuksia ja laittoivat kasvimaata kuntoon. Ai niin, tunnollisena suomalaisena sairastuin tietenkin viikonlopuksi.

Tänään oli taas panda l. lakkopäivä. Lähdin pyöräilemään iltapäivällä ja hakemaan ruokaa. Kaikki paikat olivat kuitenkin kiinni. Ajoin vuokraisäntäni supermarketin ohi ja siellä seisoi poliiseja rivissä etuovelle varmistamassa, ettei kauppaa avata ja takaovella yksi poliisi viittoili ihmisiä sisään kauppaan takaoven kautta. Mielenkiintoinen systeemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti